Vonn: Moje skijanje govori samo za sebe

Zato želi da skija s muškima

Vonn: Moje skijanje govori samo za sebe

Edmir Škorić

Drugu godinu uzastopno trostruke pobjede ostvarila je američka skijašica Lindsey Vonn u Lake Louiseu.

Vonn je slavila u dva spusta i super veleslalomu, a ukupno je dosad ostvarila 14 pobjeda u Lake Louiseu. No, još uvijek se ne zna hoće li se FIS predomisliti, pa joj dopustiti da se natječe u muškoj konkurenciji.

 

"Nije kao da završavam 20. svaki put i onda kažem da se želim utrkivati s muškima. Pokušavam pustiti da moje skijanje govori za sebe. Mislim da je ovaj vikend bio potvrda zašto se želim utrkivati s muškima", kazala je Vonn, a na glasine da su njeni zdravstveni problemi s početka sezone uzrokovani trudnoćom, sarkastično je odgovorila.

 

"Da, sjajno. Da li vam izgledam trudno? Možda sam previše doručkovala. Ljudi stalno pišu sranja i to moram zanemariti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.