Vonn: Totalno sam opuštena
Vonn je u tri dana napravila puno

Amerikanka ne odustaje od ukupne pobjede

Vonn: Totalno sam opuštena

M. Maksimović

Amerikanka Lindsey Vonn je odradila sjajan vikend u talijanskom Tarvisiu. Uzela je tri mala Globusa i šest utrka prije kraja zaostaje dostižnih 96 bodova za vodećom skijašicom u ukupnom poretku, Marijom Riesch. Na nedavno završenom SP u Garmishu, Vonn nije briljirala, odlučila se povući i čini se da je napravila pravi potez.

Do kraja skijašice moraju odraditi veleslalom i slalom u Špindlerův Mlýnu, prije same završnice Svjetskog kupa u Lenzerheideu.Vonn ne odustaje od ukupne pobjede.

''Osigurati tri mala Globusa u tri dana nije mala stvar.To je nešto prekrasno, ovo je sjajan kraj jedne sezone. Razlika između mene i Marije se polako smanjuje, ja sam odradila dosta posla u Italiji, ali ona i dalje vodi.Ja sam potpuno opuštena i tako će se ponašati i u narednim utrkama, ne odustajem od borbe, pa ćemo vidjeti šta će se dogoditi'' kaže Vonn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.