Žana Novaković danas nastupa u slalomu

Drugi nastup

Žana Novaković danas nastupa u slalomu

Petnaestog dana Zimskih olimpijskih igara u Sočiju na borilište će oko 14 sati izaći bh. skijašica Žana Novaković koja će se danas takmičiti u slalomu. 

Za utrku, koja počinje od 13.45 sati, prijavljeno je 88 skijašica, a naša skijašica ima startni broj 59. Ovo će biti njen drugi nastup u Sočiju, nakon što je u utorak u veleslalomu zauzela 37. mjesto.

Osim ženskog slaloma, u Sočiju je danas na rasporedu štafetna utrka četiri puta šest kilometara za žene u biatlonu, potom mečevi za medalje u karlingu, pa slobodno skijanje za žene, te finala u short tracku na 1.000 metara za žene i 5.000 metara u štafeti za muškarce.

U hokeju na ledu na rasporedu su polufinalni mečevi u kojima se od 13 sati sastaju Švedska i Finska, odnosno od 18 sati SAD i Kanada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.