Zbog loših vremenskih uslova otkazana Zlatna lisica

Ništa od veleslaloma u Kranjskoj Gori

Zbog loših vremenskih uslova otkazana Zlatna lisica

Veleslalomska utrka skijašica u okviru Svjetskog kupa, koje se trebala održati danas u Kranjskoj Gori, otkazana je zbog loših vremenskih uslova.

Podsjećanja radi, organizatori su ovogodišnju Zlatnu lisicu zbog nedostatka snijega iz Maribora prebacili u Kranjsku Goru, ali ni na novoj lokaciji nisu imali sreće. 

Najprije je problem stvorila velika količina snijega koji je napadao tokom sedmice, a kad su ga organizatori počistili i sredili stazu, u subotu su magla i kiša ipak učinili održavanje utrke nemogućim.

Ukoliko se vremenski uslovi poprave u nedjelju bi se u Kranjskoj Gori trebao održati slalom, a to će biti posljednja utrka skijašica uoči početka Olimpijskih igara u Sočiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti