Droga u kamionima
Kamioni Kawasaki Racing Teama

Uhapšene četiri osobe

Droga u kamionima

M. Maksimović

Ovo definitivno nije česta pojava u svijetu auto-moto sporta. Daily Telegraph piše kako je u kamionima  Kawasaki Racing Teama pronađeno čak 8 kg kokaina.

Pored kokaina policija je u kamionima pronašla više od 100 kilograma kanabisa, 71 kg tableta amfetamina, čak i pištolj sa 35 metaka.

To su bili kamioni koje koristi ekipa iz Superbike prvenstva. Kamioni Kawasaki Racing Teama su se kretali iz baze u Lancashiru, a četvorica tehničara su privedena.To su Philip Roe, Gary Matthews, Mattia Fontana i Daniel Swyer. Za ekipu Kawasaki Racing Teama nastupaju Joan Lascorz, Tom Sykes i Chris Vermeulen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.