Za Schumija se gradi apartman vrijedan 12 miliona eura

Corinna supruga vodi kući

Za Schumija se gradi apartman vrijedan 12 miliona eura

Čini se da se supruga Michaela Schumachera Corinna priprema na to da će njen partner ostatak života provesti u vegetativnom stanju.

Corinna navodno u njihovom domu u Švicarskoj želi legendarnom vozaču Formule 1 osigurati iste uslove kakve ima u bolnici u Grenobleu. To znači da je supruga jednog od najboljih vozača Formule 1 sprema izgraditi medicinski apartman u kojem bi sve bilo prilagođeno njegovom stanju i u kojem bi raspolaganju imao vrhunska medicinska pomagala, a sve kako bi što prije bio kod svoje kuće.

Supruga jednog od najbogatijih sportista na svijetu pri tome ne pita za cijenu, a sve bi je trebalo koštati oko 12 miliona eura.

"Doktori su Corinni dali podršku. Čini se da će se Schumijev oporavak biti djelomičan ili će trajno ostati u vegetativnom stanju. Možete zamisliti šta to znači za porodicu", rekao je jedan Schumacherov prijatelj za The Sun.

Corinna je sa Michaelom u braku od 1995. godine i imaju dvoje djece.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.