Almir Pliska novo pojačanje Veleža

Rođeni se pojačali

Almir Pliska novo pojačanje Veleža

M. Šljivak

Nekada igrač Sarajeva, a nakon toga sve do nedavno i Olimpica, Almir Pliska, novo je pojačanje mostarskog Veleža.

Pliska, koji se jesenas na Otoci nije naigrao, parafirao je vjernost Rođenima do juna naredne godine. Prije Pliske redove Veleža pojačali su Amir Zolj, Senedin Oštraković, Aldin Šišić, Matijas Pejić, Boris Letić, te Admir Vladavić.

Osim Pliske, Velež je prema nezvaničnim informacijama pokazao zanimanje i za Dženana Duraka i Irhana Smajića koji su jesenas također nastupali za klub sa Otoke.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.