Amar Osim ne vodi Želju u Gradačcu!

SportSport.ba saznaje

Amar Osim ne vodi Želju u Gradačcu!

A. Beganović

U 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, u Gradačcu će snage odmjeriti sa Zvijezdom, a na klupi Plavih s Grbavice neće biti menadžera Amara Osima.

Aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, otputovao je danas za Gradačac gdje će sutra u 1. kolu Premijer lige snage odmjeriti sa Zvijezdom, no na put nije krenuo menadžer Amar Osim.

Naime, kako smo dobili informacije od predsjednika kluba Almira Gredića, Osim je zatražio desetak dana odmora nakon evropskih susreta.

"Nakon evropskih susreta razgovarali smo i Osim je vidno iscrpljen zatražio desetak dana odmora. Ekipu će voditi njegovi pomoćnici i nadamo se da se to neće odraziti na rezultat", za SportSport.ba je istakao Gredić.

"Ne, ne radi se o ostavci, sjeli smo i razgovorali. I Amar se malo umorio nakon evropskih susreta, mada sam mu ja lično rekao da smo ostvarili dobar rezultat i da smo svi ponosni na ekipu. Jednostavno, treba mu malo odmora. Nakon desetak dana, sve bi trebalo biti kao i prije", dodao je Gredić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.