Šef struke Travnika nakon utakmice sa Željezničarom

Arapović: Imali smo više od igre

Nogometni klub Travnik danas je na stadionu Pirota u okviru 14. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu ugostio Željezničar. 

Utakmica u Travniku završena je rezultatom 0:0, a nakon utakmice šef struke Vezira, Husnija Arapović, bio je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Plavih sa Grbavice. 

"Ja bih čestitao svojim momcima i svojim navijačima na ostvarenoj igri, koja sigurno daje nadu da možemo napraviti još više i da možemo napraviti jedan dobar tim. Mislim da smo se Želji suprotstavili u najboljem svjetlu. Željo nije imao mnogo šansi, a mi smo imali više od igre," rekao je Arapović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.