Bajević i Barbarez sa entitetskim savezima

Održan sastanak

Bajević i Barbarez sa entitetskim savezima

Nakon današnjeg sastanka sa delegacijom FIFA/UEFA, članovi Komiteta za normalizaciju i ambasadori Duško Bajević i Sergej Barbarez su održali sastanak sa predstavnicima entitetskih saveza.

Entitetske saveze su predstavljali predsjednik FSRS Mile Kovačević i generalni sekretar Rodoljub Petković, te iz NS Federacije predsjednik Iljo Dominković i generalni sekretar Eldin Baković.

Vođena je dugotrajna rasprava o brojnim temama i odnosima između entitetskih saveza i NS/FS BiH. Zajednički zaključak je da u narednom periodu svi savezi treba da ulože maksimalne napore u cilju poboljšanja međusobnih odnosa, a u interesu fudbala.

Predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim je na kraju izrazio zahvalnost predstavnicima entitetskih saveza na iznesenim sugestijama i konstruktivnim prijedlozima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti