Bajić: Radnik ima problem sa realizacijom

Poslije dva poraza

Bajić: Radnik ima problem sa realizacijom

O. Lekić

Dva poraza na početku serije kontrolnih susreta zabrinula su trenera Radnika Srđana Bajića. Bijeljinci su prvo izgubili od Drine iz Zvornika sa 1:0, a onda je uslijedio i poraz od Radničkog iz Lukavca.

"Trčanjam i zalaganjem mojih igrača sam zadovoljan, ali imat ćemo mi ogromnih problema sa realizacijom. Već sad je vidljivo da u vrhu napada nemamo adekvatno rješenje", rekao je trener Srđan Bajić i dodao:

"Stvaramo prilike koje ne uspijemo da realizujemo. Sve ćemo učiniti da do početka sezone riješimo i to pitanje realizacije", optimista je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.