Travnik ponovo poražen

Bajrić: Borac je više želio, njihov trijumf je zaslužen

Travnik ni iz trećeg pokušaja nije uspio doći do pobjede, dok su Veziri danas od Borca pretrpjeli drugi uzastupni poraz na domaćem terenu. 

Trener Osmo Bajrić nije imao pretjeranog razloga za zadovoljstvo.

„Borac je kvalitetna ekipa, a to što se nalazi u donjem dijelu tabele to je vjerovatno neki splet okolnosti. Utakmica je bila teška i tvrda. Mi smo željeli pobjedu, na vrijeme smo poveli, ali je Borac više atakovao i više želio i na kraju mislim da je zasluženo pobijedio,“ kazao je Bajrić i osvnuo se na izmjene koje je napravio, a koje nisu urodile plodom:

„Nama su na prethodnoj utakmici izmjene donijele jedan kvalitet i viši nivo igre, dok se to danas nije dogodilo,“ zaključio je Bajrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti