Barić i Purić nove akvizicije FK Sarajevo

Bordo momčad jača u nastavku sezone

Barić i Purić nove akvizicije FK Sarajevo

Adnan Beganović

Iskusni 29-godišnji fudbaler Mario Barić, te 28-godišnji Dario Purić pojačat će redove FK Sarajevo.

Naime, Barić i Purić doputovali su u Sarajevo gdje su kako nezvanično saznajemo obavili uspješne pregovore sa čelnim ljudima kluba i sutra će biti predstavljeni javnosti.

Dolazak ovog dvojca, svakako će obradovati armiju bordo navijača jer se radi o provjerenim igračima koji će sasvim sigurno dodatno pojačati tim kojeg s klupe predovdi Robert Jarni.

Podsjetimo, Purić je dugo godina nosio dres Čelika i bio je jedan od najboljih igrača Premijer lige, a u posljednje vrijeme nastupao je za Slobodu iz Užica, dok je Barić između ostalog nastupao za Karlovac, Gent i Slaven Belupo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.