Pred meč sa Radnikom

Beganović: Biće teško, ali dat ćemo maksimum

Fudbleri Radnika i Željezničara u nedjelju će u Bijeljini odmjeriti snage u okviru 17. kola Premijer lige BiH. 

Da izabranike Edisa Mulalića očekuje težak zadatak na ovom gostovanju svjestan je i ofanzivac Dženis Beganović, koji je pred utakmicu izjavio da će svi u Željezničaru dati sve od sebe za pozitivan rezultat. 

"Sigurno da nas čeka jedna teška utakmica u Bijeljini, ali daćemo svoj maksimum da ostvarimo što bolji rezultat. Njima ide na ruku što teren neće biti u najboljem stanju, međutim pokušat ćemo igrati svoju igru i doći do bodova", kazao je Beganović, te dodao:

"Imamo problema s igračkim kadrom, ali mislim da neće biti većih problema", naglasio je Beganović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar na tabeli trenutno zauzima osmu poziciju sa 24 osvojena boda, dok je Radnik na petom mjestu sa sedam bodova više. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti