Belošević karijeru nastavlja u grčkom Pierikosu

Rastao se sa Sarajevom

Belošević karijeru nastavlja u grčkom Pierikosu

A. Haznadarević

Viceprvak jesenjeg dijela prvenstva FK Sarajevo, će baš kao što smo i pisali, u nastavak sezone ući bez svog pouzdanog defanzivca Zorana Beloševića, koji karijeru nastavlja u Grčkoj.

Kako je i sam naveo, ugovor sa bordo klubom mu je istekao, te kako nije bilo volje za produženje ugovora, kao slobodan igrač je potražio novi klub, a sada je i poznato da će dres Sarajeva zamijeniti sa dresom Pierikosa.

 

"Poznata je moja naredna destinacija, nastupaću za klub Pierikos iz Grčke", rekao je Belošević sa službenu internet stranicu kluba fcsarajevo.ba, dodavši: 

 

"Iskreno mi je žao što napuštam Sarajevo. Moja velika želja, za koju se nadam da će se ostvariti, je da karijeru završim u bordo dresu. Zahvalio bih se svim ljudima u klubu na odličnoj saradnji. Mojim dosadašnjim saigračima želim mnogo sreće i uspjeha u nastavku prvenstva i dugoočekivani šampionski pehar!", zaključio je srbijanski internacionalac.

 

Inače Belošević je u protekloj polusezoni bio ponajbolji igrač tima sa Koševa, a osim sjajnih predstava u defanzivi, briljirao je i u napadu, te je uz saigrača Emira Hadžića godinu završio na prvom mjestu topnika lige sa osam postignutih golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Treba dodati da pripreme za proljetni dio sezone na Koševu zvanično počinju danas, kada će biti odrađen i prvi trening u 2013. godini.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.