Brašov testira Borac u Sloveniji

Brašov testira Borac u Sloveniji

Edmir Škorić

Fudbaleri Borca neće ovog vikenda učestvovati na turniru u Murskoj Soboti, ali će u subotu otputovati u Sloveniju. 

U Slovengradecu će tim iz Banja Luke da odmjeri snage u srijedu sa Brašovom iz Rumunije, a prije toga će klub iz BiH odigrati još dvije utakmice.

"Mi idemo subotu u Slovengradec, a već u nedjelju će igrači koji trenutno nisu u prvom planu odigrati jednu utakmicu protiv jednog nižerazrednog kluba. U ponedjeljak ćemo imati jaku provjeru, a domaćini će da nam obezbijede jednog kvalitetnog protivnika. U srijedu ćemo staviti tačku na ovu malu turneju utakmicom protiv Brašova. Biće to pravi test za nas uoči mečeva koji nas očekuju u kvalifikacijama za Ligu Evrope", rekao je trener Slaviša Božičić.

U Banjoj Luci nisu željeli da komentarišu odluku Mure da promijeni učesnike turnira.

"Mura nam je jedan od mogućih protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa su se možda i zbog toga predomislili", kaže sportski direktor Darko Ljubojević.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.