Bratstvo obavilo prozivku, stigla i dva pojačanja

Dva pojačanja u Gračanici

Bratstvo obavilo prozivku, stigla i dva pojačanja

M. Šljivak

Trener Bratstva iz Gračanice Fuad Grbešić obavio je danas prozivku igrača pred početak nove sezone.

Grbešić je nedavno preuzeo tim iz Gračanice, a na okupljanju su mu se pojavila i dva pojačanja. Novi članovi Bratstva su golman Mirza Hamzabegović i veznjak Rijad Pljevljak, koji su u prošloj sezoni nosili dres bihaćkog Jedinstva. 

Na probi u ovom timu se našao i nekadašnji kapiten juniorskog tima tuzlanske Slobode Ognjen Todorović, dok lista pojačanja pred start nove sezone još uvijek nije zaključena.

Sutra će se ovom timu pridružiti još četiri igrača, a novi šef gračaničkog prvoligaša je naglasio kako je jedini cilj ekipe u narednoj sezoni plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti