Čeko: Deblokiran račun N/FSBiH

Čeko: Deblokiran račun N/FSBiH

Član Predsjedništva Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Bogdan Čeko izjavio je kako je račun saveza danas deblokiran.

U izjavi za RTRS, Čeko je kazao kako je račun krovne kuće fudbala u Bosni i Hercegovini danas deblokiran, koji je od početka ove godine bio pod blokadom, zbog neizmirenih dugovanja saveza prema Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine.

Čelnici saveza deblokadu smatraju uspjehom, a sasvim sigurno neće na sebe preuzeti sramotu koja se evo već godinama dešava savezu uslijed neizmirenih dugovanja, kriminala i brojnih nepravilosti koje se dešavaju u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.