Ćiro: Misimović se oprostio? Ma, predomislit će se

Bivši selektor BiH za SportSport.ba

Ćiro: Misimović se oprostio? Ma, predomislit će se

Vijest da je Zvjezdan Misimović 'okačio kopačke o klin' s velikom nevjericom primio je bivši selektor bh. reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević. 

Blažević je u razgovoru za SportSport.ba istakao da vjeruje da će Misimović promijeniti svoju odluku, iako mu je već sada poželio mnogo sreće u životu izvan fudbala. 

"Misimović se stvarno oprostio? Šteta, pamtit ću ga kao plemenitog igrača i mnogo me iznenadila njegova odluka. Želim mu sve najbolje u životu, ali Ćirino mišljenje je da će se Misimović predomisliti", kazao je Blažević za SportSport.ba, te dodao:

"Reprezentacija BiH i dalje ima sjajne igrače, a jedini pravi nasljednik Misimovića je Pjanić. Bosanci ne brinite, napravit će Baždarević dobar tim, tako da ne sumnjam da ćete izboriti plasman na Evropsko prvenstvo", zaključio je popularni Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije