Danski policajac na čelu N/FSBiH?
Pogled sve govori...

Danac ili Slovenac će voditi prinudnu upravu

Danski policajac na čelu N/FSBiH?

Nekadašnji reprezentativac Danske Allan Hansen nalazi se u najužim kombinacfijama da bude predsjedavajući prinudne uprave Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, UEFA će najvjerovatnije već sutra imenovati prinudnu upravu, koju će staviti u ruke ili Dancu Allanu Hansenu, ili Slovencu Rudiju Zavrlu.

Danas će se u Zurichu održati sastanak sa članom Izvršnog odbora UEFA-e Hansenom, nakon kojeg će biti poznato da li će ovaj Danac biti na čelu prinudne uprave u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine ili će na to mjesto biti imenovan počasni predjsednik Fudbalskog saveza Slovenije Rudi Zavrl.

Hansen se nalazi u Izvršnom odboru UEFA od 2009. godine, a osim bavljenja fudbalom i obavljanja bropjnih funkcija unutar UEFA i FIFA, ovaj je Danac detektiv-inpektor u danskoj policiji.

S obzirom u kakvom se stanju nalazi N/FSBiH i fudbal u Bosni i Hercegovini, možda je i Hansen najbolje riješenje, s obzirom da je ovaj Danac ujedno i policajac!

Inače, definitivna i službena potvrda o suspenziji N/FSBiH očekuje se tokom sutrašnjeg dana, kada će neke stvari biti mnogo jasnije, odnosno kada će se znati da li će i u kojoj mjeri suspenzija pogoditi klubove i reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti