Dino Gabela i Alen Merajić potpisali za Olimpic

Novosti iz Olimpica

Dino Gabela i Alen Merajić potpisali za Olimpic

Danas su profesionalne ugovore sa Olimpicom potpisali talentovani Dino Gabela i Alen Merajić. 

Oni su se kroz probni rad na Otoci nametnuli treneru Nedimu Jusufbegoviću, a pažnju su posebno skrenuli na nedavnom turniru u Slavonskom Brodu.

"Posljednjih sedmica sam se trudio, a trud se na kraju vratio. Zahvalan sam stručnom štabu Olimpica te saigračima koji su me odlično prihvatili. Nadam se da ću svojim radom nametnuti se te da u narednoj sezoni neću vrijeme provoditi na tribinama ili na klupi," izjavio je Gabela.

Ekipa Olimpica danas u 11.30 sati je otputovala na Bjelašnicu gdje će dvadesetak igrača trenirati pod rukovodstvom šefa stručnog štaba Nedima Jusubegovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.