Džeko, Kolašinac i Zec propustili večernji trening

Zmajevi trenirali nekompletni

Džeko, Kolašinac i Zec propustili večernji trening

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BiH večeras je u trening centru održala trening, na kojem se nisu pojavili svi igrači.

Edin Džeko je danas stigao u Zenicu, ali je trenirao po posebnom tretmanu i nije bio sa ostalim saigračima, kao i Ermin Zec, te Sead Kolašinac. Oni su na okupljanje došli sa lakšim povredama, ali prema najavama stručnog štaba, medicinski tim naše reprezentacije će učiniti sve da ih osposobi za subotu i utakmicu protiv Velsa.

Danas je na treningu prisustvovala i grupa mladih osoba sa posebnim potrebama iz Maglaja, oni su posmatrali čitav trening i glasno sa tribina bodrili naše reprezentativce. Naravno iskoristili su priliku i da naprave nekoliko fotografija sa svojim ljubimcima i idolima.

Reprezentacija će sutra obaviti dva treninga, koja će biti zatvorena za javnost, a kako je kazao selektor Mehmed Baždarević sutra bi trebao imati čitavu ekipu na okupu, odnosno sve igrače u trenažnom procesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.