Džeko: Možemo biti zadovoljni i mi, ali i Austrijanci

Dijamant smatra da je remi najrealniji ishod

Džeko: Možemo biti zadovoljni i mi, ali i Austrijanci

A. Beganović

Austrija i Bosna i Hercegovina su odigrali prijateljski meč bez pobjednika, a bosanskohercegovački napadač Edin Džeko smatra da je neriješen rezultat najrealniji.

Duel Austrije i Bosne i Hercegovine nije ponudio spektakularnu igru, no borbenosti i golova nije nedostajalo, a Džeko smatra da je Austrija bila bolja u prvom, a naš nacionalni tim u drugom dijelu.

"Prava test utakmica pred ispunjenim stadionom. Mislim da je Austrija bila bolja u prvom, a mi u drugom poluvremenu, tako da obje ekipe mogu biti zadovoljne s rezultatom 1:1!, izjavio je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.