Ervin Jusufović novi igrač Mladosti

Kakanjci dodatno pojačali svoju odbranu

Ervin Jusufović novi igrač Mladosti

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja jučer su odigrali i drugu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za početak sezone u Premijer ligi BiH.

Protivnik je bio sarajevski Olimpic, a izabranici Ibre Rahimića su pobijedili rezultatom 2:0, strijelci su bili Sinan Ramović i Ervin Jusufović.

Strijelac drugog gola za klub iz Kaknja, 21-godišnji Ervin Jusufović novo je pojačanje Mladosti. Ovaj defanzivac, koji može igrati i na poziciji zadnjeg veznog dodatno će ojačati odbranu Mladosti. On je u Kakanj stigao iz albanske Shkëndije, gdje je u prošloj sezoni skupio samo tri nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj igrač svoju karijeru je počeo u tuzlanskoj Slobodi, a s Olimpicom je prije dvije sezone osvojio i Kup BiH. Njegovim angažovanjem, trener Rahimić će imati brigu manje, kada je u pitanju defanzivni dio ekipe, a očekuje se dolazak i još jednog igrača do početka Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi