FK Borac se žalio UEFA-i, traži se podrška od FSBiH

Banjolučani ne odustaju od Evrope

FK Borac se žalio UEFA-i, traži se podrška od FSBiH

A. Beganović

Prije par dana Drugostepena komisija za licenciranje nije izdala licencu za evropska takmičenja Borcu, pa je danas u Banjoj Luci održana vanredna sjednica Upravnog odbora ovog kluba.

Na istoj se raspravljalo o odluci Drugostepene komisije za licenciranje, a kako saznajemo Borac je već uputio žalbu Evropskoj fudbalskoj federaciji na ovu odluku.

Pored toga na Upravnom odboru odlučeno je da se još danas uputi dopis Fudbalskom savezu naše zemlje u kojem će se tražiti da isti podrži Borac ukoliko bi UEFA nakon žalbe Borca tražila neka dodatna pojašnjena iz krovne kuće našeg fudbala.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.