FK Sloboda predao dokumentaciju PU FBiH za reprogram duga

Uskoro potpis sporazuma o reprogramu duga

FK Sloboda predao dokumentaciju PU FBiH za reprogram duga

A. Beganović

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas su otputovali na mini pripreme u Etno selo Stanišići, a direktor kluba Sabahudin Vugdalić u Sarajevu je finišarao poslove koji su u ovom trenutku ako ne vrijedniji, onda u istoj ravni sa rezultatima koje postižu Musemićevi izabranici na terenu.

Naime, direktor Slobode je nakon iscrpljujućeg tromjesečnog rada sa svojim saradnicima danas u društvu velikog navijača crveno-crnih Seje Kozlića predao Poreznoj upravi Federacije BiH dokumentaciju potrebnu za potpis reprograma duga.

Sva potrebna dokumentacija predana je u roku, a u narednim danima ukoliko ne bude nepredviđenih iznenađenja biće potpisan sporazum o reprogramu duga.

"Iza nas su tri iscrpljujuća mjeseca. Nije bilo lako raditi na ovom projektu, ali uspjeli smo i mislim da je ovo veliki dan za Slobodu i tuzlanski sport u cjelini. Zahvalio bih se ljudima iz Porezne uprave Tuzlanskog kantona, te Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine koji su bili susretljivi i koji su nam bili od velike pomoći", za SportSport.ba je izjavio direktor Slobode, Sabahudin Vugdalić.

"Užitak potpisa sporazuma o reprogramu sa Poreznom upravom Federacije Bosne i Hercegovine imat će predsjednik Skupštine kluba Kemal Kuverlić, a moja misija u Slobodi se polako privodi kraju. Ostalo je još da 17. aprila Široki dočekamo u noćnom terminu i onda ćemo svi zajedno moći reći da smo uradili veliki posao", za SportSport.ba je istakao direktor Slobode i čovjek od velikog Husićevog povjerenja, Sabahudin Vugdalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi