Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 3. kola Lige 12

Oni su vaš izbor

Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 3. kola Lige 12

Endin Čaušević

Proteklog vikenda odigrane su utakmice trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a forumaši portala SportSport.ba izabrali su svoj idealni tim kola.

Također, forumaši su izabrali i najboljet trenera, te igrača minulog kola. Najviše fudbalera u Forum timu 3. kola Premijer lige BiH ima Željezničar koji je na domaćem terenu savladao Široki Brijeg sa 3:0. Svi zainteresovani koji nisu učestvovali ovaj put u izboru već od narednog kola to mogu uraditi OVDJE.

U idealnom timu 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine po izboru forumaša portala SportSport.ba nalaz se: Fejzić (Željezničar), S. Stevanović (Željezničar), Kosorić (Željezničar), Katanec (Zrinjski), Šivšić (Čelik), M. Stevanović (Željezničar), Radulović (Metalleghe), Tomić (Zrinjski), Blagojević (Željezničar), Mešanović (Zrinjski), Lendrić (Željezničar).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbolji igrač kola u izboru forumaša je Jasmin Mešanović (Zrinjski), dok je trener kola Miloš Kostić (Željezničar). Također, OVDJE možete pogledati idealni tim 2. kola po izboru forumaša SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi