Fuad Grbešić novi trener Gradine

Gradina dobila novog trenera

Fuad Grbešić novi trener Gradine

M. Šljivak

Fuad Grbešić novi je trener ekipe Gradine iz Srebrenika.

Ovaj iskusni stručnjak je sa premijerligašem iz Srebrenika dogovorio uslove oko preuzimanja tima, a prije Gradine Grbešić je trenirao ekipe Radničkog iz Lukavca, Omladinac iz Mionice, Orašje, te živinički Slaven.

Također, Gradina će se ponovo vratiti na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu, gdje će do kraja sezone igrati svoje domaće utakmice. Prvi susret na klupi Gradine Grbešić će imati već u subotu kada će prvenstvenu pauzu tim iz Srebrenika iskoristiti, te će odigrati prijateljski susret sa Zvijezdom.

Prvi zvanični susret na klupi Gradine Grbešić će imati za devet dana kada će u 10. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Gradina na Banja Ilidži dočekati Željezničar.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti