Glavaš: Nemam čarobni štapić

Predstavljen novi trener Čelika

Glavaš: Nemam čarobni štapić

A. Beganović

Na Bilinom polju predstavljen je novi šef stručnog štaba NK Čelik, Vlatko Glavaš, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri samostalno vodio Olimpic i Slobodu.

Nekadašnji bh. reprezentativac na klupi Čelika naslijedit će Elvedina Beganovića, koji je prošle sedmice podnio ostavku.

"Prije svega želkim se zahvaliti čelnicima kluba na ukazanom povjerenju. Drago mi je što sam preuzeo klub kakav je Čelik, mnogo lijepih uspomena veže me za Zenicu i Bilino polje. Igrao sam ovdje u najdražem reprezentativnom dresu, a i kao trener ostvarivao sam solidne rezultate", istakao je Glavaš i dodao:

"Ne mogu ništa spektakularno obećati, nemam čarobni štapić. U ovoj sezoni cilj je osvojiti što više bodova, a usput ćemo pokušati napraviti i okosnicu tima za narednu sezonu. Čelik i Zenica zaslužuju mnogo više, ovo je jedan od najboljih bh. klubova i smatram da svake godine mora biti u vrhu premijerligaške tabele."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti