HŠK Zrinjski u službi politike
Foto: Bljesak.info

Uskoro su izbori

HŠK Zrinjski u službi politike

Danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović razgovarao sa izaslanstvom uprave HŠK Zrinjski.

Čović je, kao što je već poznato, predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i na ovom sastanku je u prijateljskom tonu obavljen razgovor sa predstavnicima Zrinjskog, koji su Čoviću i HDZ-u obećali dati podršku na predstojećim izborima.

''Mi smo danas ovdje, jer se želimo zahvaliti HDZ-u BiH, te predsjedniku HDZ-a HNS-a BiH dr. Draganu Čoviću, na jednoj dugogodišnjoj potpori svim upravama HŠK Zrinjski. Ovom prigodom želimo reći mostarskoj javnosti kako iza ovoga projekta stoji HDZ kao i svi Hrvati koji vole Hrvatski športski klub Zrinjski'', rekao je nakon sastanka predsjednik Uprave HŠK Zrinjski Marin Raspudić. čiju izjavu prenosi Bljesak.info.

Ostaje pitanje zbog čega se još jednom u Bosni i Hercegovini sport i politika stavljaju u isti koš, i zašto je jednom sportskom kolektivu potrebno da se bavi politikom i da svoje resurse stavlja na stranu jedne političke partije.

HŠK Zrinjski, odnosno njegovi čelnici su odabrali i ovim današnjim potezom su ustvari sami sebi "skočili u stomak" jer sigurno je da za ovaj mostarski klub navijaju mnogobrojni navijači koji su simpatizeri neke druge političke opcije ili ih pak politika nikako ne interesuje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.