Pred utakmicu sa Farskim Ostrvima

Hurem: Vjerujem da ćemo osvojiti tri boda

Danas je u Trening centru NS/FS BiH održana press konferencija povodom utakmice kvalifikacija za SP za žene između BiH i Farskih Ostrva, a prisutnima su se obratile selektorka Samira Hurem, te reprezentativke Milena Nikolić i Lidija Kuliš.

Samira Hurem je između ostalog izjavila: „Pred sutrašnju utakmicu imamo nekoliko povrijeđenih igračica, ali mislim da će biti spremne za nastup. Sastav će ipak biti izmijenjen u odnosu na meč koji smo odigrale na Farskim Ostrvima. Dobro smo se pripremile, kvalitetnije smo i vjerujem da ćemo osvojiti tri boda.“

Milena Nikolić je pohvalila atmosferu u ekipi: „Atmosfera među igračicama je izvanredna. Mali problem predstavljaju povrede, ali očekujem da pobijedimo u ovom susretu.“

„Analizirali smo Farska Ostrva. Daćemo sve od sebe da pobijedimo. Prednost je što igramo na domaćem terenu gdje smo pokazali da možemo igrati dobro i protiv kvalitetnijih ekipa“, izjavila je Lidija Kuliš.

Utakmica BiH-Farska Ostrva na programu je sutra u 16:30 sati na stadionu „Bilino polje“ u Zenici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.