Husnija Arapović novi trener Travnika

Po drugi put

Husnija Arapović novi trener Travnika

D. Kurbegović

Nakon što je nedavno kormilo Vezira, poslije serije loših rezultata i slabih igara na startu BH Telecom Premijer lige, napustio Edin Prljača, uprava Travnika pronašla je novog trenera, Husniju Arapovića.

Nakon što je u posljednjem porazu od 5:1 od Širokog Brijega na Pecari sastav Travnika sa klupe vodio Jasmin Džidić, uprava travničkog premijerligaša, koji se nakon šest odigranih prvenstvenih kola nalazi na pretposljednjem mjestu sa sve tri osvojena boda, odlučio je na užarenu klupu dovesti iskusnog stručnjaka. 

Arapoviću koji je u svojoj trenerskoj karijerio vodio Čelik, Sarajevo, Velež, Rudar iz Kaknja i Budućnost iz Banovića, ovo će biti drugi mandat na klupi Vezira. Prethodno je na klupi travnika sjedio 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.