Ibro Rahimić novi trener Veleža

Iznenađenje ili?

Ibro Rahimić novi trener Veleža

A. Beganović

Nekadašnji igrač Rođenih, Ibro Rahimić, novi je trener Veleža, saznaje SportSport.ba.

Na večerašnjoj sjednici Upravnog odbora FK Velež, koja je trajala nešto više od tri sata, za novog šefa stručnog štaba mostarskog premijerligaša izabran je nekadašnji igrač ovog kluba, Ibro Rahimić.

Rahimić će na klupi Veleža naslijediti Asmira Džafića, sa kojim su Rođeni jučer sporazumno raskinuli saradnju.

Podsjetimo, Rahimić je nekadašnji igrač Veleža za kojeg je u periodu od 1988. do 1991. godine odigrao 87 utakmica, a svoju trenersku karijeru počeo je u Švicarskoj. Posljednji posao prije povratka u Mostar imao je u drugoligašu Rupeshvileu, gdje je vodio juniorski tim.

Već sutra Rahimić će sa novim igračima obaviti prvi trening.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.