"Idol nacije" opravdao očekivanja
(Foto: Screenshot Uefa.com/Feđa Krvavac)

Velika pažnja svjetskih medija

"Idol nacije" opravdao očekivanja

Četvrta po redu manifestacija proglašenja najboljih u svijetu bh. fudbala, "Idol nacije", ponovo je izazvala veliku pažnju svjetskih i domaćih medija.

Edin Džeko odbranio je naslov "Idola nacije", a tu su vijest prenijeli gotovo svi svjetski mediji, ukljujući sva izdanja najčitanijeg fudbalskog portala na svijetu Goal.com, kao i zvanična stranica Evropske fudbalske federacije (UEFA).

 

Zanimljivo, barem vijest da je Džeko proglašen za najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine van Evrope daleko najviše odjeka je imala u Indoneziji, gdje je barem pedesetak medija prenijelo kako je Džeko ponovo postao "Idol nacije".

 

Manifestacija Idola nacije održava se već četvrtu godinu u nizu u organizaciji portala SportSport.ba, ove godine uz pokroviteljstvo Sportske kladionice SportPlus, te tehničku podršku Default.ba i prijateljsku pomoć komapnije Toyota BiH. Mora se reći i to kako iz godine u godinu ovaj izbor raste i već sada predstavlja najznačajniji fudbalski izbor u Bosni i Hercegovini.

 

Redakcija portala SportSport.ba ovom se prilikom zahvaljaje svojim vjernim čitaocima, kolegama iz svih relevantnih medija na prostoru Bosne i Hercegovine i regiona na ukazanom povjerenju i podršci.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.