Igor Radovanović se vratio u Slaviju

Napadač ponovo u Slaviji

Igor Radovanović se vratio u Slaviju

M. Šljivak

Uprava Slavije vratila je u svoje redove svog nekadašnjeg napadača Igora Radovanovića koji je u međuvremenu bio u Rumuniji.

Radovanović će se ekipi priključiti već na prozivci koja je zakazana za 16. januar, a u klubu ne kriju da će dovesti još jednog napadača, kao i jednog igrača sredine terena.

"Ciljevi kluba ostaju isti, a to je pokušaj da se plasiramo u Evropu. Ova ekipa to sigurno može i ima taj kvalitet. Uz još dva ciljana pojačanja mi možemo da napravimo dobar rezultat", tvrdi novi trener Milomir Šešlija.

On smatra da je za njegovu ekipu sad najvažnije da što kvalitetnije odrade predstojeće pripreme.

"Dobre pripreme su ključ našeg uspjeha u drugom dijelu sezone i ja sam siguran da ćemo mi na pravi način odgovoriti zahtjevima koje traži pripremni period" kaže Šešlija.

U klubu sad niko ne želi da priča o imenima igrača koji bi mogli da dođu u Lukavicu u predstojećem prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti