INFO "BET LIVE"

Novi broj u prodaji

INFO "BET LIVE"

Sponzorski tekst
Teme:

Poštovani igrači, od ponedjeljka je u prodaji Novi broj tjednika „Info BET Live“.

- El Clasico
Pred nama je sudar nogometnih divova i susret koji je više od obične nogometne utakmice. Pobjednik će vjerojatno postati jesenskim prvakom Primere i steći ogromnu psihološku prednost. Barcelona ili Real?

- Davis Cup
Nakon ATP finala najbolje osmorice u Londonu, tenisači odlaze na zasluženi odmor. Ipak ne svi, jer srpske i francuske igrače još čeka  finale Davis Cupa u Beogradu (3-5. prosinca).

- Europska liga
Četvrto kolo Europske lige donosi nam nekoliko vrhunskih nogometnih predstava. Izdvajamo utakmice: Sampdoria - PSV, PSG - Sevilla, Steaua - Liverpool te Villarreal - Dinamo Zagreb. Odaberite favorita i okladite se u omiljenoj BET-Live poslovnici.

Tjednik je u prodaji od ponedjeljka, 29. studenoga, u svim poslovnicama SK „BET Live“, diljem BiH.


Uvijek korak ispred najboljih –
Sportska kladionica „BET Live“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.