Ivetić: Ja sam kriv za poraz

Nakon derbija se oglasio Ivetić

Ivetić: Ja sam kriv za poraz

S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva poraženi su u vječitom derbiju na Koševu rezultatom 1:0 od ekipe Željezničara. 

Fudbaler bordo tima Perica Ivetić se nakon susreta oglasio putem službene web stranice FK Sarajeva.

Treba napomenuti da je Željezničar došao do pobjede nakon penala kojeg je skrivio upravo Ivetić, a on je i zbog toga isključen. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Isključivi krivac za ovaj poraz sam ja. Među najiskusnijim igračima sam u ekipi i iskusan igrač ne smije sebi dozvoliti da reaguje na onaj način. U ovom trenutku je najteže meni, mnogo mi je žao zbog mojih saigrača i navijača, koji su nam i ovaj put pružili fantastičnu podršku. Ako ikoga treba kriviti za ovaj poraz, onda sam to ja. Preuzimam svu odgovornost i snosit ću sankcije koje klub odredi. Ako se ovo već nekome moralo desiti, bolje da se desi meni, nego nekom mlađem igrači u ekipi. Mi stariji igrači moramo preuzeti odgovornost i dati sve od sebe da počnemo pobjeđivati.”, izjavio je Perica Ivetić.




Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi