Jagodić objavio spisak za prijateljski susret s Poljskom

Jagodić objavio spisak za prijateljski susret s Poljskom

Adnan Beganović

Selektor mlade reprezentacije Vlado Jagodić odabrao je 18 igrača za prijateljsku utakmicu sa Poljskom.

Na Jagodićevom spisku nalazi se 18 fudbalera s tim da ih devet dolazi iz domaćeg prvenstva, dok devet ukoliko uzmemo u obzir da su Gojak i Hodžić potpisali za Dinamo,  zarađuje fudbalski kruh u inostranstvu.

Na spisku se nalaze: Kenan Pirić (Gent, Belgija), Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Sead Hajrović (Grasshopper, Švajcarska), Bojan Letić (Velež Mostar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Haris Hajradinović (Trencin, Slovačka), Renato Gojković (Čelik Zenica), Edin Šehić (Zagreb, Hrvatska), Srđan Grahovac (Borac Banja Luka), Gojko Cimirot (Sarajevo), Nermin Zolotić (Željezničar), Andrej Modić (Milan, Italija), Marko Maletić (Oss, Holandija), Armin Hodžić (Dinamo), Rade Krunić (Donji Srem, Srbija), Jasmin Mešanović (Čelik Zenica), Amer Gojak (Dinamo), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac).

Susret Poljska - Bosna i Hercegovina na programu je 4. juna u 17 sati u Krakovu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.