Jagodić pred Makedoniju: Rezultat nam je bitan

Mladi Zmajevi sutra u Lukavici igraju protiv Makedonije

Jagodić pred Makedoniju: Rezultat nam je bitan

E. Škorić

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Makedonije.

Naši reprezentativci danas će na Koševu od 15:30 sati odraditi trening, a Jagodić naglašava da je važan rezultat u sutrašnjoj utakmici.

 

"Ovo je ozbiljan protivnik i mi očekujemo napredak u igri u odnosu na utakmicu sa Poljskom. Rezultat nam je bitan, pobjeda bi nam sa psihološkog aspekta mnogo značila, jer  juni je blizu i početak kvalifikacija", kaže Jagodić i dodaje:

 

"Sužavamo broj kandidata koje testiramo i već sada  imamo „kostur“ tima. Žao mi je što neću moći računati na Muhameda Bešića, koji se vratio u Mađarsku, ali i bez njega imamo kvalitetan tim. Jedino što me brine jeste teren, jer ako bude padavina, onda ne možemo očekivati dobre uslove za igru".

 

Utakmica BiH - Makedonija igra se sutra od 15:30 sati na stadionu Slavije u Istočnom Sarajevu. Glavni sudac je  Emir Alečković iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.