Jasmin Kolašinac novo pojačanje GOŠK-a iz Gabele

Jasmin Kolašinac novo pojačanje GOŠK-a iz Gabele

Srbijanski internacionalac Jasmin Kološinac, bivši igrač Travnika i dojučerašnji igrač češkog Graffin Vlasima, novo je pojačanje Gabeljana.

"Dogovorili smo se jako brzo, ja sam slobodan igrač koji igra poziciju na kojoj je bio potreban igrač u ekipi GOŠK-a. O GOŠK-u sam čuo sve najbolje i mislim da neću imati problema da se uklopim u ekipu u kojoj igra i moj bivši saigrač iz Travnika, Armin Helvida", rekao je Kolašinac u razgovoru za SportSport.ba

 

Kološinac je karijeru počeo igravši za Polimlje iz Prijepolje gdje je i rođen. Kološinac igra na poziciji lijevog veznog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti