Juniori Slobode sigurni protiv Širokog Brijega

Sigurna pobjeda Tuzlaka

Juniori Slobode sigurni protiv Širokog Brijega

S. Mlaćo

U zaostalom susretu 28. kola Omladinske Premijer lige BiH juniori Slobode danas su na Tušnju savladali Široki Brijeg sa sigurnih 3:0.

Domaći su poveli u 21. minuti kada se nakon jednog centaršuta najbolje snalazi Amer Kasumović i dovodi svoj tim u vodstvo. 2:0 je bilo je u 32. minuti, a ovaj put pogodio je Saša Maksimović.

Nakon slobodnog udarca lopte se odbila od živog zida, a najbolje se snašao Maksimović te matirao Martina Zlomislića. Novi pogodak vidjeli smo samo tri minute kasnije poslije sjajne kontre Slobode i lob udarca ponovo Amera Kasumovića.

Bio je to i konačan rezultat ovog meča, s obzirom da se u drugom poluvremenu mreže nisu tresle i juniori Slobode su slavili sigurnu pobjedu. Tuzlaci su tako došli na drugo mjesto, dok je Široki Brijeg sada trećeplasirani.

Omladinska Premijer liga BiH, 28. kolo:

FK Sloboda - NK Široki Brijeg 3:0 (3:0)

FK Sloboda: Čizmić, Mehičić, Batalević, Dugalić, Delić, Beganović, Omić, Janevski, Bećirović, Kasumović, Maksimović.

NK Široki Brijeg: Zlomislić, Marčinko, Marušić, Jurić, Dumančić, Bešlić, Bajo, Knežević, Leko, Dedić, Markota.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi