Juniori Želje osvjetlali obraz pobjedom nad Sarajevom

Juniori Želje osvjetlali obraz pobjedom nad Sarajevom

Nakon seniorskog vječitog derbija između Sarajeva i Željezničara sinoć, danas su svoje derbije igralikadeti i juniori.

Kadeti Sarajeva su, baš kao i njihove seniorske kolege, sa minimalnih 1:0 bili bolji od svojih vršanjaka iz Željezničara, a strijelac jedinog gola na ovoj utakmici bio je Dženan Šuman već u trećoj minuti utakmice.

Juniorska ekipa Željezničara osvjetlala je obraz tima sa Grbavice, pobjedom 4:2 nad juniorima Sarajeva u okviru 12. kola omladinske Premijer lige BiH. Alden Bešić doveo je bordo juniore u prednost u 23. minuti, a na 1:1 izjednačio je Damir Sadiković u 40. minuti.

Armin Hodžić pogodio je u 54. minuti za vodstvo Željezničara, a samo tri minute kasnije isti je igrač povisio na 3:1. Alem Plakalo smanjio je na 2:3 u 72. minuti, da bi konačan rezultat postavio Senad Kašić minutu prije kraja utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.