Kenan Handžić potpisuje za Olimpic

Pojačanje na Otoci

Kenan Handžić potpisuje za Olimpic

Nekadašnji kapiten Sarajeva i dojučerašnji fudbaler Zagreba, Kenan Handžić danas će potpisati ugovor sa sarajevskim Olimpicom.

Mladi veznjak nezadovoljan statusom koji je uživao kod Dragana Jovića odlučio je napustiti voljeno Koševo i sreću potražiti na drugoj destinaciji. Izabrao je zagrebačku Kranjčevićevu, ali se nakon ispadanja Pjesnika u niži rang pojavila želja za odlaskom.

U sarajevskom Olimpicu ove zime ne miruju, a fudbaler kakav je Handžić nije im mogao promaći. Vukovi prave tim za visoke domete, a prije Handžića angažovani su Zajko Zeba, Josip Sesar, Dalibor Pandža, Filip Arežina, Jadranko Bogičević...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti