Kojašević prošao ljekarske preglede

U ponedjeljak potpisuje za Budućnost

Kojašević prošao ljekarske preglede

Damir Kojašević, koji se trenutno nalazi u Podgorici, postat će u ponedjeljak zvanično novi član Budućnosti, sa kojom je dogovorio jednogodišnji ugovor.

Odavno je bilo jasno da crnogorski veznjak neće ostati na Koševu. Kojašević je prošao ljekarske preglede i u ponedjeljak će potpisati jednogodišnji ugovor sa Budućnosti.

"Kada sam sve dogovorio sa ekipom iz Podgorice dobio sam poziv da idem u Kinu. Ima još nekih kombinacija, ali sam odbio sve, jer sam obećao Budućnosti da ću potpisati ugovor", rekao je Kojašević za SportSport.ba.

"Žao mi je što je sa Sarajevom sve tako ispalo. Nadam se da će dovesti nekoliko igrača i da će se boriti za titulu. Još jednom bih se želio zahvaliti navijačima", dodao je 24-godišnji crnogorski veznjak, koji je na Koševo došao početkom sezone 2010/11 iz Zete Golubovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.