Kostić: Zasluženo smo slavili u Travniku

Donio pobjedu Borcu

Kostić: Zasluženo smo slavili u Travniku

A. Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac je u Travniku, pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena, savladao domaću ekipu s 2:1.

Tekao je treći minut sudijske nadoknade vremena i bilo je samo pitanje sekundi kad će arbitar Pajić da odsvira kraj. Borac je imao napad, a poslije centaršuta sa lijeve strane najviši u skoku bio je Ivan Kostić koji je glavom loptu zakucao pod prečku travničkog gola. Uslijedila je velika radost gostiju, a zatim odmah i kraj.

"Imali smo dosta sreće, koju smo zaslužili. Bili smo apsolutno bolji i konkretniji tokom cijelog susreta. Nismo pali ni stali i kad je Travnik poveo. Vjerovali smo u sebe i bili smo u utakmici do njenog samog kraja. To je i presudilo u našu korist", rekao je stoper Borca Ivan Kostić.

Upravo je Kostić napravio kiks u odbrani poslije kojeg su domaći poveli. Sudbina je htjela da baš on odluči pobjednika.

"Uh, bilo mi je jako teško poslije kiksa, ali na kraju me je sreća pogledala. Odlučio sam pobjednika i sad mi je pao kamen sa srca. Gol u zadnjim sekundama ojačao nas je psihološki i sad spremni dočekujemo Čelik",  zaključio je Ivan Kostić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije