Krstajić o navodnom napadu: Gluposti, šta drugo da kažem
FOTO: EPA

Legendarni fudbaler za SportSport.ba

Krstajić o navodnom napadu: Gluposti, šta drugo da kažem

A. Beganović

"Evo me vraćam se iz Urgentnog centra u Kikindi, doktori su dobro obavili svoj posao", sarkastično je na početku razgovora za SportSport.ba izjavio predsjednik Radnika i legendarni fudbaler Mladen Krstajić.

Bosnu i Hercegovinu ali i zemlje u regionu danas je iznenadila vijest koja je plasirana u javnost o navodnom fizičkom napadu na Mladena Krstajića, prvog čovjeka bijeljinskog Radnika.

Tim povodom Krstajić je nakon održanog pressa srbijanske fudbalske reprezentacije u kojoj je član stručnog štaba, pristao govoriti za SportSport.ba.

"Šta drugo reći osim da se u javnost plasiraju laži i gluposti. Bojim se samo da plasiranje ovakvih informacija nije poruka za neke druge ljude. Svi znaju ko sam i da nikada u životu nisam imao problema", istakao je Krstajić za SportSport.ba.

Legendarni fudbaler nema namjeru napuštati Radnik i kako je rekao za SportSport.ba u ovom klubu će dok je on na njegovom čelu, a siguran je i nakon toga, igrati igrači koji to zaslužuju i da ime i prezime nikada neće imati bilo kakav uticaj.

"Ne, ne, nema govora o napuštanju Radnika. Tu sam uz ovaj klub, čvrsto stojim uz ljude koji ga zajedno sa mnom vode. Došao sam tu radi svojih prijatelja i nastavit ću im pomagati. Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne otjeraju, igrat će se onako kako ja budem svirao. Odrastao saam u multietničkoj sredini, igrao i živio u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem dio bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Čovjek sam od sporta, politikom se nisam i nikada neću baviti, a još jednom ću ponoviti, dok se pitam za nešto u Radniku će igrati samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje", zaključio je Krstajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi