Krunić: Uskoro bismo mogli postići dogovor sa Sarajevom

Grahovac sve bliže Koševu

Krunić: Uskoro bismo mogli postići dogovor sa Sarajevom

E. Škorić

Pregovori fudbalskih klubova Sarajeva i Borca za transfer mladog reprezentativca Srđana Grahovca su u toku.

Sarajevo pokušava na sve načine da angažuje sjajnog veznjaka banjolučkog kluba. Iz Sarajeva i dalje tvrde da je transfer daleko od realizacije, a u Borcu su nam potvrdili da bi se, ipak, stvari mogle odvijati onako kako to žele na Koševu.

"Postoje li pregovori između nas i Sarajeva? Apsolutno. Oni rade na tome da dovedu Grahovca i dosad su nam dali konkretnu ponudu", rekao je sportski direktor Borca Branislav Krunić za SportSport.ba, dodavši:

"Još uvijek se nismo dogovorili, ali to ne znači da nećemo uskoro. Ponuda Sarajeva je dobra, ali mi imamo svoj stav i cijenu za koju smo spremni pustiti Srđana. Vidjet ćemo u narednih nekoliko dana hoćemo li postići dogovor. Nije daleko od toga".

Krunić je rekao da Borac radi na financijskoj stabilizaciji, a da osim Grahovca ponuda ima i za Đelmića, te za još nekoliko igrača. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.