Lazarević prozivkom ozvaničio početak priprema

Zvorničani krenuli sa radom

Lazarević prozivkom ozvaničio početak priprema

D. Vejo

Trener Drine Mile Lazarević današnjom prozivkom ozvaničio je početak priprema za proljetni dio Prve lige Republike Srpske.

Na prozivci su se odazvala 22 imena, dok će ostatak tima kroz nekoliko dana da se priključi saigračima, iz razloga što je prehlada uzela danak.

Cjelokupni trenažni proces Zvorničani će odraditi na svom terenu, a tokom istog biti će predvođeni glavnim protagonistom bar kada je u pitanju prvi dio sezone Radovanom Vasićem, koji je bio na meti nekoliko premijerligaških timova ove zime.

Zvorničani imaju u planu i nekoliko generalnih provjera prije početka šampionata, ali još uvijek nisu potvrđena imena istih.

Prvi dio sezone, bivši premijerligaš završio je na petoj poziciji na tabeli sa 26 osvojenih bodova, a prvi meč za bodove igrat će u Šamcu gdje gostuju tamošnjem Borcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi