Martinović neće u Čelik, ostaje u Slogi iz Doboja

Martinović neće u Čelik, ostaje u Slogi iz Doboja

D. Kurbegović

Iako je trebao zaigrati u dresu Čelika, Dejan Martinović nije se uspio dogovoriti sa rukovodstvom zeničkog kluba, pa će karijeru nastaviti u Slogi iz Doboja.

Prodajom Mehmedalije Čovića Čelik je došao do određenih financijskih sredstava za dovođenje novih igrača. Martinović je bio blizu dolaska na Bilino Polje po drui put u karijeri, ali propao je dogovor sa rukovodstvom Zeničana.

 

Riječ je o iskusnom 30-godišnjem veznjaku koji je u karijeri igrao za Posušje, Hajduk, Žepče, Terek Grozny, Široki, Brašov, Okzhetpsu...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Martinović će ostati u redovima Sloge, prvoligaša Republike Srpske iz Doboja. Nema pravo nastupa u sutrašnjoj utakmici protiv Širokog Brijega u polufinalu Kupa BiH, no najvjerovatnije će igrati u uzvratu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.