Miske: Ne mijenjam mišljenje svakih 5 minuta

Ćiro glumi, Miske razmišlja o Manchesteru

Miske: Ne mijenjam mišljenje svakih 5 minuta

A. Beganović

Od pomirenja selektora našeg nacionalnog tima, Miroslava Ćire Blaževića i kreatora naše igre Zvjezdana Misimovića izgleda da nije bilo ništa.

"Tačno je pričali smo kao ćaća i sin. Ma, sve su to pizdarije, sve to što se dešavalo. Iskreno ja sam najviše kriv što se sve ovo tako napuhalo. Nemam više nikakvih nesuglasica sa Zvjezdanom", rekao je prije nekoliko dana selektor našeg nacionalnog tima Miroslav Ćiro Blažević za SportSport.ba.

Odmah nakon razgovora sa Blaževićem pokušali smo dobiti i Misimovićev komentar, no fantazista našeg nacionalnog tima, najvjerovatnije zbog prinove u porodici, uzeo je time-out od novinara pa je javnost ostala uskraćena za Zvjezdanovu izjavu. No u današnjem izdanju prvog sportskog lista u BiH, avazovog Sporta, veznjak bh. reprezentacije je potvrdio da od pomirenja nema ništa.

"Čisto sumnjam da ćemo se pomiriti, neka dođe, ali teško da sve može biti kao prije. Mnogo toga je lošeg rekao o meni", rekao je Misimović za Sport te dodao:

"Nisam uvrijeđen ni najmanje, ali jednostavno neke stvari ne idu. Ne mogu kao on mijenjati mišljenje svakih pet minuta. Bilo bi to previše, možemo razgovarati, kazati jedan drugom šta nas mući, ali bojim se da će i nakon razgovora ostati sve isto."

Međutim, kako sada stoje stvari, iako je to najavljivao, Trener svih trenera neće ni putovati u Wolfsburg na susret Lige prvaka između momčadi naših Zvjezdana Misimovića i Edina Džeke i Manchester Uniteda. Glumački talenat našeg selektora prepoznao je i Dragan Bjelogrlić koji mu je dao ulogu u svom serijalu "Montevideo, Bog te video", pa je Ćiro u danima iza nas boravio u Srbiji gdje je glumio trenera nekadašnje reprezentacije Jugoslavije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.